Skip to main content

cleaning

Zeer effectieve sproei- en ultrasoon reiniging voor Manifolds
Het compacte onderdelenreinigingssysteem dat Nubé gebruikt, maakt parallelle sproeireiniging en vloedreiniging tijdens de natte fase mogelijk, met een extra ultrasone reinigingseenheid. Dit gecombineerde proces vormt de basis om zowel complexe als gevoelige onderdelen grondig en betrouwbaar te reinigen.
Nube Hydraulics BV gebruikt MAFAC-systemen voor het reinigen van onderdelen, de procestechnologie die het spuitsysteem in meedraaiende of in tegengestelde richting van de roterende mand beweegt. Deze innovatieve technologie vormt de basis voor betrouwbare en efficiënte procesoplossingen bij het reinigen van Manifolds. Het is gebaseerd op de duidelijke waarheid dat elke reinigingsoperatie betere resultaten behaalt wanneer beweging wordt toegepast. 

Effectieve reiniging is gegarandeerd doordat de relatieve beweging tussen de vasthoudkorf die ofwel roteert, schommelt of stabiel is en het sproeisysteem dat mee- of tegengesteld draait individueel instelbaar is. Zo kan vervuiling ook van werkstukken met complexe vormen worden verwijderd.
Met het spray-flood reinigingssysteem werkt Nubé Hydraulics volgens het op water gebaseerde principe, Nubé is in staat om in de natte fase sproei- en vloedreiniging te combineren. In één proces worden twee technologieën gebruikt. Deze combinatie maakt het mogelijk om complexe en tegelijkertijd gevoelige onderdelen grondig en betrouwbaar te reinigen. Voor het overstromingsproces is de machine uitgerust met een snel-overstromingssysteem waarmee de te reinigen batch binnen 30 seconden tot 100% kan worden overspoeld. Voor het vollopen zijn er twee middelgrote tanks met 720 en 600 liter. Het sproeisysteem beweegt in tegengestelde richting van de roterende mand. Door de volle straal van jets is reiniging ter plaatse en oppervlaktereiniging van de Manifolds verzekerd. De voorkant van de batch wordt ook grondig gewassen met een extra volle straal van jets die naar de batch zijn gericht. Zo wordt de efficiëntie van het reinigingsproces verder geoptimaliseerd. Voor het drogen van onderdelen is de machine uitgerust met een waterdampcondensor, een hete lucht puls blazer systeem en een vacuümdroger.

Contactgegevens
metaalunievoorwaarden